XINNO
Een visie apart

Wie zijn we, en waar gaan we naar toe?
Dit is de visie onze op ICT voor de advocatuur.

In de advocatuur is IT ondersteunend en complex, maar onmisbaar. Een groeiend aantal systemen en databronnen helpen de advocaat bij het tot een goed einde brengen van een zaak en bij het organiseren van het kantoor. Maar als advocaat wilt u zich richten op de cliënt en geen omkijken hebben naar hoe IT werkt: u wilt dat het werkt.

XINNO laat advocaten zorgeloos werken met IT zonder omkijken. Op zo’n manier dat de IT past bij het juridisch werkproces, en wordt onderhouden door een partner die de juridische sector kent als zijn broekzak. Iedereen in uw organisatie kan dankzij XINNO onder alle omstandigheden, overal veilig en zorgeloos aan de slag met strikt vertrouwelijke informatie en elke applicatie.

De start van XINNO

XINNO is opgericht in 2009. Sindsdien adviseert en levert Xinno IT oplossingen voor de advocatuur. Niet geheel zonder reden ‘de advocatuur’, want de oprichters van XINNO zijn zelf afkomstig van een middelgroot Top 30 advocatenkantoor in Amsterdam. Daar hebben zij van 2000 – 2008 ervaren hoe het is om juridische professionals zo effectief en efficiënt mogelijk te ondersteunen bij hun werkproces om de cliënt optimaal te bedienen.

Met de combinatie van de kennis van de mensen, de branche specifieke bedrijfsprocessen en het inzicht in innovatieve IT oplossingen voor de advocatuur hebben zij geleerd om communicatief een brug te slaan tussen de IT-er en de advocaat. Dit bleek een absolute meerwaarde te zijn.

De toekomst van XINNO

XINNO werkt elke dag aan het ontwikkelen van de beste werkplek voor de advocatuur. Dat betekent dat wij non stop investeren in nieuwe technologie, waarbij we de nadruk leggen op IT security oplossingen, om onze klanten elke dag het beste te kunnen bieden. Niet alleen qua technologie, maar ook qua support en ondersteunende dienstverlening door onze collega’s.

In 2021 heeft TSH (onderdeel van Strikwerda Investments) een belang verworven in XINNO. Als onderdeel van TSH is de continuïteit van onze onderneming geborgd, en door de lange termijn investeringsfilosofie van TSH kunnen wij onze klanten en medewerkers de zekerheid bieden dat hun IT-partner de tand des tijds zal kunnen doorstaan. Zo delen wij tussen de TSH bedrijven actief kennis over technologische ontwikkelingen, werken we samen aan nieuwe innovaties op het gebied van bijvoorbeeld security of werkplekken en kunnen we door samen op te trekken de beste (inkoop)voordelen behalen die wij weer kunnen doorvertalen naar onze dienstverlening aan u. De TSH bedrijven delen hetzelfde gedachtegoed: van iets goed altijd proberen iets geweldigs te maken: Bright Minds Think Alike

Ramon van den Heuvel
Oprichter en Managing Director

“Wat XINNO anders maakt dan de doorsnee IT-partner is dat wij exact weten hoe de processen in de juridische praktijk lopen, en wat belangrijk is voor een advocaat en zijn of haar team. Daar voldoet gewone IT niet, dan wil je IT zonder omkijken.”

Partners van XINNO

IT Zonder omkijken

Is uw advocatenkantoor ook toe aan IT zonder omkijken? Dan is het tijd om met de specialisten van XINNO te praten. Wij adviseren u welke manier van werken past bij uw kantoor en hoe u klaar bent voor uw digitale toekomst.

Neem contact op

We komen graag langs om vrijblijvend kennis te maken en uw wensen door te nemen. Voor elk advocatenkantoor hebben wij een passende digitale werkplek waarin beveiliging en gebruiksgemak centraal staan.

Ramon van den Heuvel
Managing Director