Werken bij XINNO
Een fantastische cultuur!

Zorg jij dat onze klanten
nergens omkijken naar hebben?

Wat betekent nergens omkijken naar hebben voor jou? XINNO is altijd op zoek naar nieuwe collega’s die helpen invulling te geven aan onze belofte van digitale vrijheid voor advocaten en juristen. Wij zorgen dat ze nergens omkijken naar hebben en zich in alle vrijheid en zekerheid op hun zaak en hun cliënt kunnen richten. Ben jij straks onderdeel van ons hechte team dat onze klanten verder helpt met al hun digitale uitdagingen? Lees hieronder snel verder of er momenteel een vacature open staat die bij jou past.

Een hecht team met een hart voor kwaliteit

Het team van XINNO bestaat uit ongeveer 20 medewerkers met een hart en oog voor kwaliteit. Onze werkplek voor de advocaat moet aan de hoogste eisen voldoen als het gaat om beveiliging, beschikbaarheid en beleving. Beleving vraag je je af? Onze werkplek en service bieden al meer dan 13 jaar advocaten de beleving dat deze 100% voor hun vak is ontworpen.

XINNO is opgericht door specialisten die hun roots in de advocatuur hebben, waardoor wij precies begrijpen hoe IT zijn plaats krijgt in het werkproces van de advocaat. Maar bovenal hoe belangrijk IT onbewust is geworden voor advocaten. Het is aan ons om te zorgen dat zij overal en altijd veilig en met het vertrouwen in onze ondersteuning aan de slag kunnen voor hun cliënt. We hebben grote ambities en hoge verwachtingen, maar geloven erin dat we als team al onze dromen en beloften kunnen waarmaken. Voor de klant, voor onszelf als team en voor jou als onderdeel van het XINNO team.

Staat jouw vacature er niet bij?

Geen nood! Misschien hebben wij jou toch graag in ons team! Stuur een email naar personeelszaken@xinno.nl om te kijken wat er mogelijk is.

Werken bij XINNO:

“In plaats van alleen maar calls doorzetten ook nog eens wat oplossen. Dat zorgt pas voor een voldaan gevoel.”

Tim Sormani – Skilled Servicedesk Medewerker

“Een geweldige balans hebben tussen full focus aan de slag en de juiste momenten herkennen om samen ook even te ontspannen en successen te vieren.”

Nynke ter Weeme Harland – Management Assistent

Openstaande vacatures bij XINNO

Manager Operations

Als manager operations bij XINNO is je doel om voor een 9+ klantervaring te zorgen. [...]

Bekijk deze vacature
Senior Cloud Engineer

Xinno groeit en daarom zoeken wij ter versterking van ons huidige team een Cloud Engineer.

Bekijk deze vacature
Technisch Support Engineer

Als Technisch Support Engineer werk je nauw samen met jouw collega’s op onze Servicedesk en [...]

Bekijk deze vacature