24x7 SOC SIEM

xinno | Proactieve bewaking van uw IT-omgeving en uw data

Een belangrijk onderdeel van een gedegen digitale beveiligingsstrategie is een goede en snelle detectie van potentiële bedreigingen. Elke dag doen hackers verwoede pogingen binnen te komen in uw organisatie, maar het hoeft maar één keer te lukken om ongekende schade toe te kunnen brengen. 24×7 SOC-SIEM is een continu wakend oog dat iedere verdachte situatie herkend en ingrijpt voor het te laat is.

De werking van onze SOC-SIEM beveiliging is te vergelijken met hoe uw creditcard maatschappij waakt over verdachte transacties op uw creditcard. Als er verdachte veranderingen in omgeving plaatsvinden dan wordt dit onderzocht en indien nodig geblokkeerd. Is er bijvoorbeeld al drie jaar niet ingelogd met een bepaald account, of als het tijdstip of de locatie rondom het inloggen afwijken van normaal, dan is dat bijzonder te noemen. Ook kan het zijn dat er opvallend veel data van A naar B gaat of dat er bepaalde gegevens worden bewerkt (ransomware).

Intelligente beveiliging met een menselijk karakter

De intelligentie achter een dergelijke detectie applicatie leert wat normaal gedrag is en wat niet. Is er afwijkend gedrag gesignaleerd, dan wordt er een melding naar het SOC gestuurd, in ons geval een gespecialiseerd security team: een groep security specialisten die dit soort meldingen bekijkt en analyseert. Is de dreiging serieus? Dan zijn, om de dreiging te isoleren, bijvoorbeeld de volgende noodhandelingen mogelijk:

  • het uitzetten van de server;
  • het platleggen van het hele netwerk of;
  • het in overleg met ons bepalen wat een vervolgactie is (als de nood niet direct extreem hoog is).

Daarom 24x7 SOC-SIEM van XINNO

24×7 zicht en proactief ingrijpen door security specialisten bij potentiële bedreigingen voor uw IT omgeving.

Verbeterde compliance op het gebied van bijvoorbeeld AVG, ISO 27001, NIS 2 en andere branchespecifieke gedragsregels.

Veel cybersecurity verzekeraars stellen SOC-SIEM verplicht, of bieden een premiekorting bij inzet van deze security oplossing.

IT Zonder omkijken

Is uw advocatenkantoor ook toe aan IT zonder omkijken? Dan is het tijd om met de specialisten van XINNO te praten. Wij adviseren u welke manier van werken past bij uw kantoor en hoe u klaar bent voor uw digitale toekomst.

Neem contact op

We komen graag langs om vrijblijvend kennis te maken en uw wensen door te nemen. Voor elk advocatenkantoor hebben wij een passende digitale werkplek waarin beveiliging en gebruiksgemak centraal staan.

Oplossingen

XINNO | Private desktop

Overal kunnen werken vanaf één centraal online bureaublad dat u overal kunt oproepen. Beveiligd en beheerd door XINNO in een Amsterdams datacenter. Meer over de XINNO Private Desktop

XINNO | 365 hybrid desktop

De unieke werkplek voor de advocatuur waarbij u geniet van digitale vrijheid dankzij het gebruik van een device van uw keuze, met de zekerheid dat al uw data veilig in het Amsterdams datacenter van XINNO blijven staan. Meer over de XINNO 365 Hybrid Desktop

XINNO | 365 managed desktop

Altijd veilig toegang tot dossiers, applicaties en data met gebruik van de bewezen technologie van Microsoft 365, Microsoft Azure en samenwerkingstools zoals Microsoft Teams in combinatie met de door u gekozen online software. Meer over de XINNO 365 Managed Desktop