xinno
365 Managed Desktop

Nieuwe technologie moet voor uw advocatenkantoor direct beschikbaar zijn om het kantoor altijd een digitaal streepje voor te geven, maar ook gewoon goed geregeld zijn en om uw leven makkelijker te maken. Daarbij staan IT security en gebruiksgemak bovenaan uw prioriteitenlijst. Technologie die aansluit bij hoe u werkt, niet andersom.

Met de XINNO 365 Managed Desktop hebben advocaten overal en altijd veilig toegang hebben tot hun dossiers, applicaties en data. U gebruikt de bewezen technologie van Microsoft 365, Microsoft Azure en samenwerkingstools zoals Microsoft Teams in combinatie met de door u gekozen online software. De werkplek wordt volledig beheerd door XINNO, zodat u in vrijheid en veiligheid kunt werken.

Maak het simpel met XINNO

IT voor de advocatuur hoeft niet moeilijk te zijn, als u het overlaat aan een specialist. Bij XINNO zit de advocatuur in ons DNA. Al vanaf de oprichting bieden wij de beste online werkplek voor Nederlandse advocaten en hun ondersteuners. Daarom vertrouwen al meer dan 100 advocatenkantoren hun IT aan ons toe.

Geen omkijken meer naar IT, dat is onze belofte.

U bent in goed gezelschap

XINNO geniet het vertrouwen van vele advocatenkantoren. Zij gingen u voor in de keuze voor IT zonder omkijken:

Maak uw werkplek compleet

De online werkplekken van XINNO zijn in de basis al bijzonder veilig. De advocatuur stelt hoge eisen aan veiligheid, daarom dat wij standaard de lat al hoger leggen dan de meeste andere MSP’s. Maar voor wie veilig nog niet veilig genoeg is, kan er altijd nog een schepje bovenop.

Zo kunt u ervoor kiezen om uw IT-omgeving 24×7 proactief te laten bewaken door ons SOC-SIEM – vergelijkbaar met uw creditcard maatschappij die verdacht gedrag detecteert en stopt voor het te laat is. Ook zijn er extra opties als het gaat om back-up, of een nog bredere toepassing van multi factor authenticatie op uw werkplek.

Bekijk het overzicht van de beveiligingsopties op onze pagina met onmisbare aanvullingen voor uw XINNO werkplek voor de advocatuur.

Bekijk alle security opties

Documentvergelijkingssoftware geeft overzichtelijker, accurater en veelzijdiger dan Microsoft Word de wijzigingen van twee documenten weer en kan de gebruiker deze eenvoudig laten accorderen.

Documentconversiesoftware converteert een document naar een ander formaat. De meest gebruikelijke conversie is Word naar PDF en PDF naar Word. Met name voor definitieve overeenkomsten – en zeker de modernisering van de Rechtspraak  – is een conversie van Word naar doorzoekbare PDF/A bestanden van groot belang.

Documentbeveiligingssoftware schoont alle metadata van een document op, waardoor gevoelige achtergrondinformatie (auteur, commentaar, wijzigingen, bewerkingstijd, etc.) niet meer te lezen zijn.

XINNO biedt voor deze functies de in de advocatuur veel gebruikte programma’s compareDocs, PDFDocs en cleanDocs van DocsCorp aan als optioneel onderdeel van de online werkplek van XINNO.

Uw Documentvergelijk, –conversie en –beveiligingssoftware geregeld met XINNO

 • compareDocs #1 wereldwijd
 • pdfDocs 250.000+ gebruikers
 • cleanDocs snelste tool
 • Onmisbaar voor advocaten
 • Effectief en efficiënt
 • Eenvoudig te integreren

XINNO is partner van en levert:

Bijna alle communicatie van uw kantoor speelt zich af in de digitale wereld. Steeds meer stukken die voorheen per fax of aangetekende post verstuurd moesten worden mogen tegenwoordig ook digitaal worden verzonden, mits hier een correct gecertificeerde dienst voor wordt gebruikt.

Aangetekend Mailen en XINNO werken samen om de juridische sector hun stukken veilig en verantwoord te verzenden. Met Aangetekend Mailen kunt u rechtstreeks vanuit Outlook zonder ingewikkelde extra portalen of systemen rechtsgeldig uw stukken verzenden naar bijvoorbeeld de Rechtspraak, overheden, procespartijen en andere ketenpartners.

Voor alle communicatie waarbij u de rechtszekerheid wilt hebben dat de wederpartij de stukken heeft ontvangen en gezien, biedt Aangetekend Mailen de zekerheid die u zoekt.

Meer over Aangetekend Mailen

Een praktijk management systeem (PMS) is software waarmee u tijd schrijft op de dossiers van uw cliënten, de geschreven tijd declareert en de financiële administratie bijhoudt. Naast de basis werkplek dus een belangrijk digitaal bouwblok voor ieder advocatenkantoor.

De online werkplek van XINNO kan worden uitgebreid met vrijwel alle voor de advocatuur beschikbare praktijk management systemen, waaronder (maar niet beperkt tot) Legalsense, Kleos, DLex, CCLaw, NEXTmatters en Advocaatcentraal.

XINNO faciliteert en beheert de infrastructuur die noodzakelijk is voor het gekozen systeem en draagt zorg voor een optimale, veilige werking.

Uw PMS geregeld met XINNO:

 • Alle systemen ondersteund
 • Gemakkelijk te integreren
 • Systeembeheer inbegrepen
 • Xinno eerste aanspreekpunt
 • Advies bij overstappen
 • Hulp bij migratie

XINNO werkt met alle bekende PMS leveranciers samen, in het bijzonder met:

In een traditionele omgeving zijn bestanden en e-mails gescheiden: bestanden staan versnipperd op de netwerkschijf, e-mails staan in allerlei gedeelde en persoonlijke mailboxen. Bovendien maakt op de netwerkschijf iedereen naar willens en wetens mapjes aan.

Kortom: een digitaal dossier is verre van compleet, slecht doorzoekbaar en gebrekkig rechten- en toegangsbeheer zorgen dat waardevolle (kennis)documenten voor het kantoor kunnen verdwijnen.

Met een DMS kunt u eenvoudig op uniforme wijze alle dossier gerelateerde documenten en e-mails voor uw hele kantoor ontsluiten. U bespaart veel tijd door het eenvoudig kunnen opslaan van belangrijke e-mails bij het juiste dossiers. Ook slim versiebeheer, goede zoekfuncties en het veilig kunnen delen van en samenwerken aan documenten met derden dragen bij aan een efficiënter en effectiever werkproces. Daarnaast bent u met een compleet DMS goed voorbereid op alle ontwikkelingen op het gebied van Digitaal Procederen (Project Digitale Toegankelijkheid).

Meer over NetDocuments DMS

Uw DMS geregeld met XINNO

 • Altijd compleet digitaal dossier
 • Consistente dossieropbouw
 • E-mails eenvoudig opslaan
 • Integratie met Outlook, Word
 • Versiebeheer, zoeken en delen
 • Ook op smartphone of tablet

XINNO is partner van en levert:

Omdat advocaten regelmatig teksten kopiëren en plakken uit diverse bronnen met een verschillende opmaak, kost het vaak veel tijd om de opmaak van een samengesteld document recht te trekken. Huisstijlbewakingssoftware doet dat met één druk op de knop. Ook overeenkomsten kunt u razendsnel en conform de huisstijl samenstellen, door middel van intelligente tekstblokken die u plaatst met een eenvoudige vragenlijst. Dit scheelt veel tijd en draagt effectief bij aan een uniforme uiting.

XINNO levert het in de advocatuur bekende programma doLegal – uit te breiden met SmartBuilder – van DotOffice als optioneel onderdeel van de online werkplek van XINNO. Dit pakket integreert naadloos met Microsoft Word en kan NAW-gegevens uit uw praktijk management systeem halen om nog sneller uw documenten op te stellen. Indien u ook iManage Work of Contentworker gebruikt, kan doLegal automatisch uw document opslaan in het juiste dossier.

Uw huisstijlbewaking en documentcreatie geregeld met XINNO

 • Altijd juiste opmaak
 • Gemakkelijk te integreren
 • NAW gegevens uit PMS
 • Tekstblokken hergebruiken
 • Slimme invuldocumenten
 • Tijdbesparend

XINNO is partner van en levert:

IT Zonder omkijken

Is uw advocatenkantoor ook toe aan IT zonder omkijken? Dan is het tijd om met de specialisten van XINNO te praten. Wij adviseren u welke manier van werken past bij uw kantoor en hoe u klaar bent voor uw digitale toekomst.

Neem contact op

We komen graag langs om vrijblijvend kennis te maken en uw wensen door te nemen. Voor elk advocatenkantoor hebben wij een passende digitale werkplek waarin beveiliging en gebruiksgemak centraal staan.

Ramon van den Heuvel
Managing Director

Onze andere oplossingen

XINNO | Private Desktop

Overal kunnen werken vanaf één centraal online bureaublad dat u overal kunt oproepen. Beveiligd en beheerd door XINNO in een Amsterdams datacenter. Meer over de XINNO Private Desktop

XINNO | 365 Hybrid Desktop

De unieke werkplek voor de advocatuur waarbij u geniet van digitale vrijheid dankzij het gebruik van een device van uw keuze, met de zekerheid dat al uw data veilig in het Amsterdams datacenter van XINNO blijven staan. Meer over de XINNO 365 Hybrid Desktop