Aangetekend Mailen

xinno | Aangetekend mailen met de Rechtspraak en andere ketenpartners

Bijna alle communicatie van uw kantoor speelt zich af in de digitale wereld. Steeds meer stukken die voorheen per fax of aangetekende post verstuurd moesten worden mogen tegenwoordig ook digitaal worden verzonden, mits hier een correct gecertificeerde dienst voor wordt gebruikt.

Aangetekend Mailen en XINNO werken samen om de juridische sector hun stukken veilig en verantwoord te verzenden. Met Aangetekend Mailen kunt u rechtstreeks vanuit Outlook zonder ingewikkelde extra portalen of systemen rechtsgeldig uw stukken verzenden naar bijvoorbeeld de Rechtspraak, overheden, procespartijen en andere ketenpartners. Voor alle communicatie waarbij u de rechtszekerheid wilt hebben dat de wederpartij de stukken heeft ontvangen en gezien, biedt Aangetekend Mailen de zekerheid die u zoekt.

eIDAS gecertificeerd en NTA7516 interoperabel

Aangetekend B.V. beschikt als enige Nederlandse aanbieder van e-mail oplossingen over het zogenaamde eIDAS certificaat voor Elektronische Aangetekende Bezorging (qERDS). Dat betekent dat de oplossingen van Aangetekend goedgekeurd zijn voor communicatie met instanties als de Rechtspraak en andere overheidsinstanties.

Ook voldoen de oplossingen van Aangetekend B.V. aan de NTA7516 norm, wat betekent dat deze ook geschikt zijn voor de vertrouwde uitwisseling van medische gegevens zoals patientendossiers met zorginstanties. De oplossingen van Aangetekend bieden dus voor ieder type digtale verzending een enorme rechtszekerheid.

IT Zonder omkijken

Is uw advocatenkantoor ook toe aan IT zonder omkijken? Dan is het tijd om met de specialisten van XINNO te praten. Wij adviseren u welke manier van werken past bij uw kantoor en hoe u klaar bent voor uw digitale toekomst.

Neem contact op

We komen graag langs om vrijblijvend kennis te maken en uw wensen door te nemen. Voor elk advocatenkantoor hebben wij een passende digitale werkplek waarin beveiliging en gebruiksgemak centraal staan.

Oplossingen

XINNO | Private desktop

Overal kunnen werken vanaf één centraal online bureaublad dat u overal kunt oproepen. Beveiligd en beheerd door XINNO in een Amsterdams datacenter. Meer over de XINNO Private Desktop

XINNO | 365 hybrid desktop

De unieke werkplek voor de advocatuur waarbij u geniet van digitale vrijheid dankzij het gebruik van een device van uw keuze, met de zekerheid dat al uw data veilig in het Amsterdams datacenter van XINNO blijven staan. Meer over de XINNO 365 Hybrid Desktop

XINNO | 365 managed desktop

Altijd veilig toegang tot dossiers, applicaties en data met gebruik van de bewezen technologie van Microsoft 365, Microsoft Azure en samenwerkingstools zoals Microsoft Teams in combinatie met de door u gekozen online software. Meer over de XINNO 365 Managed Desktop