Immutable back-up

xinno | Een back-up zonder omkijken

Hackers worden steeds slimmer. Om te voorkomen dat u hun vernietigende werk te niet kunt doen, zoeken ze steeds vaker ook de weg naar uw back-ups om deze ontoegankelijk te maken. Zo kunt u na een hack niet langer terugvallen op uw gebruikelijke back-ups. Gelukkig zijn er zogenaamde immutable back-ups, oftewel een onwijzigbare back-up.

Wij adviseren onze klanten steeds vaker om te kiezen voor immutable back-ups. Hierbij kunnen de bestanden en data in de omgeving niet worden gewijzigd of aangepast. Hierdoor kan uw data door hackers niet worden versleuteld en onbruikbaar worden gemaakt.

Meer zekerheid en compliance

Immutable back-ups zorgen ervoor dat u na een calamiteit de beschikking hebt over uw data. De back-up data worden op een aparte omgeving van uw reguliere data opgeslagen en kunnen na het maken van de back-up niet meer aangepast worden, en dus naderhand ook niet versleuteld worden door hackers.

Steeds meer verzekeraars en branche organisaties vragen om dit type back-up. Behalve meer digitale zekerheid, krijgt u dus ook een potentieel gunstigere cybersecurity verzekering. Reden genoeg dus om als kantoor te kiezen voor deze nieuwste vorm van back-up.

IT Zonder omkijken

Is uw advocatenkantoor ook toe aan IT zonder omkijken? Dan is het tijd om met de specialisten van XINNO te praten. Wij adviseren u welke manier van werken past bij uw kantoor en hoe u klaar bent voor uw digitale toekomst.

Neem contact op

We komen graag langs om vrijblijvend kennis te maken en uw wensen door te nemen. Voor elk advocatenkantoor hebben wij een passende digitale werkplek waarin beveiliging en gebruiksgemak centraal staan.

Oplossingen

XINNO | Private desktop

Overal kunnen werken vanaf één centraal online bureaublad dat u overal kunt oproepen. Beveiligd en beheerd door XINNO in een Amsterdams datacenter. Meer over de XINNO Private Desktop

XINNO | 365 hybrid desktop

De unieke werkplek voor de advocatuur waarbij u geniet van digitale vrijheid dankzij het gebruik van een device van uw keuze, met de zekerheid dat al uw data veilig in het Amsterdams datacenter van XINNO blijven staan. Meer over de XINNO 365 Hybrid Desktop

XINNO | 365 managed desktop

Altijd veilig toegang tot dossiers, applicaties en data met gebruik van de bewezen technologie van Microsoft 365, Microsoft Azure en samenwerkingstools zoals Microsoft Teams in combinatie met de door u gekozen online software. Meer over de XINNO 365 Managed Desktop