Premium MFA

xinno | Veilig inloggen met Secure MFA

Nu advocaten- en notariskantoren steeds vaker hun activiteiten naar de Cloud ­verplaatsen, wordt robuuste beveiliging essentieel bij het voorkomen van datalekken en het veilig houden van informatie. Multi-factor authenticatie (MFA) is daarmee steeds belangrijker geworden in moderne beveiligings- en authenticatieprocessen.

MFA is essentieel voor toegang en computerbeveiliging, omdat het een beschermingslaag toevoegt aan de gegevens van een gebruiker of uw kantoor, waardoor gestolen wachtwoorden, malware, phishing en ransomware-aanvallen effectief worden voorkomen. Met een effectief MFA-systeem zal alleen de juiste gebruiker als het ware ‘de sleutels in handen hebben’, waardoor ongeautoriseerde toegang buiten de deur wordt gehouden.

Veilige toegang zonder gedoe

Met Secure MFA logt u veilig in op uw werkplek en diverse webdiensten (zoals Legalsense). Zo beveiligt u met Secure MFA op een eenvoudige manier ook uw belangrijkste kantoorsoftware en heeft u dus meer veiligheid dan met andere MFA oplossingen.

Dat kan door middel van een eenvoudige pushmelding op de smartphone of middels een SMS bericht met een eenmalige code. Deze methode werkt dus ook als er even geen internet beschikbaar is.

Features

Authenticatie methode

Ondersteunde platformen

Integraties

Device Management

Zelf activatie voor gebruikers

Beveiling voor ons premises infrastructuur

Microsoft MFA

Bellen, SMS, mobiele app of biometrische toegang

Windows, iOS, Android, MacOS en web

Azure, Office 365 en Google Suite

r

r

a

Secure MFA

Push notificatie, bellen, SMS, app, hardware token

Windows, iOS, Android, MacOS, Linux en web

Azure, Office 365, Google Suite, SaaS applicaties

a

a

a

IT Zonder omkijken

Is uw advocatenkantoor ook toe aan IT zonder omkijken? Dan is het tijd om met de specialisten van XINNO te praten. Wij adviseren u welke manier van werken past bij uw kantoor en hoe u klaar bent voor uw digitale toekomst.

Neem contact op

We komen graag langs om vrijblijvend kennis te maken en uw wensen door te nemen. Voor elk advocatenkantoor hebben wij een passende digitale werkplek waarin beveiliging en gebruiksgemak centraal staan.

Oplossingen

XINNO | Private desktop

Overal kunnen werken vanaf één centraal online bureaublad dat u overal kunt oproepen. Beveiligd en beheerd door XINNO in een Amsterdams datacenter. Meer over de XINNO Private Desktop

XINNO | 365 hybrid desktop

De unieke werkplek voor de advocatuur waarbij u geniet van digitale vrijheid dankzij het gebruik van een device van uw keuze, met de zekerheid dat al uw data veilig in het Amsterdams datacenter van XINNO blijven staan. Meer over de XINNO 365 Hybrid Desktop

XINNO | 365 managed desktop

Altijd veilig toegang tot dossiers, applicaties en data met gebruik van de bewezen technologie van Microsoft 365, Microsoft Azure en samenwerkingstools zoals Microsoft Teams in combinatie met de door u gekozen online software. Meer over de XINNO 365 Managed Desktop