Artikel – Een krachtige werkomgeving

Xinno biedt nu een vernieuwde Hosted Desktop aan.

Met nóg krachtigere hardware, nieuwe technologieën en de laatste applicaties bent u nu klaar voor de toekomst. Snel, stabiel en vooral veilig.

Kwaliteit

De vernieuwde omgeving sluit nóg beter aan op de beschreven richtlijnen in het door de Nederlandse Orde van Advocaten gepubliceerde modelhandboek en is voorbereid op toekomstige technologische ontwikkelingen.

De Hosted Desktop is klaar voor de zakelijke software van deze en de volgende generatie, zoals bijvoorbeeld Skype for Business en de KEI-koppeling voor de communicatie met de rechtbank.

De nieuwste versies van de software waarmee u werkt, denk bijvoorbeeld aan Microsoft Office 2016 (Office 365), communiceren supersnel met elkaar.

Beveiligd

De vernieuwde Hosted Desktop is een aanvulling op de huidige Microsoft terminal server waarbij u, wat u ook doet of waar u ook bent, gegevens op beveiligde wijze verzendt: door beeldscherm,- toetsenbord- en muisinformatie.

Op deze manier verlaten de gegevens de omgeving niet en worden ook niet op ongewenste plekken opgeslagen zoals bij andere down- en uploaddiensten.

Betrouwbaar

Door middel van een optimaal beveiligde digitale omgeving (cloud), met speciaal voor u ingerichte werkplekken, in combinatie met de ‘’best-of-breed’’ software en goede IT professionals die uit de advocatuur komen, maakt Xinno een professionele IT omgeving beschikbaar voor de middelgrote en kleinere advocatenkantoren.

Wilt u weten hoe u kunt migreren? Klik hier en maak een vrijblijvende afspraak.

 

Deel dit artikel