Categorie archieven: Xinno nieuws

Zeven praktijkvragen over Microsoft 365: antwoorden en advies voor advocatenkantoren

Overweegt u over te stappen naar Microsoft 365, dan komen er vaak diverse vragen en zorgen naar boven met betrekking tot de praktische aspecten van deze beslissing. In dit artikel beantwoorden we de zeven meest gestelde praktijkvragen, gebaseerd op onze ervaringen met advocatenkantoren in Nederland.

Is Microsoft 365 veilig voor advocatenkantoren?

Een cruciale overweging voor advocatenkantoren is de beveiliging van gevoelige gegevens in Microsoft 365. Veel advocaten maken zich zorgen over het opslaan van cliëntgegevens in de cloud, met name als het gaat om een externe server bij Microsoft. Het is belangrijk op te merken dat moderne cloudoplossingen zoals Microsoft 365 uitgebreide beveiligingsmaatregelen bieden om gegevens te beschermen. In dit artikel vertellen wij u meer over de veiligheid van uw data.

Microsoft 365 voor advocatenkantoren: hoe veilig staan mijn data?

Microsoft 356 en veiligheid: het houdt de gemoederen binnen de advocatuur bezig. Logisch, steeds meer kantoren bewegen richting een Microsoft 365 cloud omgeving. Is er überhaupt wel een juridische toekomst zonder Microsoft 365 denkbaar?