Wellicht herkent u het volgende scenario: u wordt gebeld door uw bank. Er is zojuist een verdachte transactie gedetecteerd en geblokkeerd. Er is een veel groter bedrag dan normaal afgeschreven, er is een overboeking gedaan naar een vreemde rekening, of er is een betaling gedaan vanaf een locatie waar u momenteel helemaal niet kunt zijn.

Proactieve beveiliging met SOC-SIEM

XINNO heeft nu een nieuwe dienst beschikbaar genaamd SOC-SIEM die precies dit doet voor uw IT. SOC-SIEM monitort 24×7 al uw systemen op verdacht gedrag en grijpt in wanneer nodig. Elke beweging en elk signaal wordt in realtime geanalyseerd door onze intelligente monitoringsystemen die verdachte situaties kunnen herkennen. Onze security analisten beoordelen deze en grijpen direct in als het nodig is, nog vóórdat er daadwerkelijk schade wordt aangericht. Dit geeft u de zekerheid dat potentiële hackers of ransomware aanvallen al in een vroeg stadium worden afgeweerd.

Het SOC-SIEM is voor ieder advocatenkantoor even onmisbaar geworden als een virusscanner, een firewall, spamfilter of twee factor authenticatie. Want ook (cybersecurity)verzekeraars vragen of u al een soortgelijke dienst afneemt, omdat dit direct gevolgen heeft voor uw premie en eigen risico. Deze geavanceerde SOC-SIEM oplossing kan XINNO voor u implementeren voor een vast bedrag per gebruiker per maand.

Hebt u vragen?

Bent u geïnteresseerd in de detetailleerde werking van onze SOC – SIEM oplossing?
Neem contact op met sales@xinno.nl of op het nummer 020 – 242 0800 optie 2.

Wij helpen u graag verder!

 

Deel dit artikel