Persbericht – Tomlow versterkt samenwerking Xinno

Amsterdam – Tomlow Advocaten staat onder meer bekend om de aanpak van woonoverlastzaken, de aanpak van onderverhuur, woonwagenzaken en ontbinding van de huurovereenkomst na gemeentelijke sluiting van een woning bij drugsoverlast. Het advocatenkantoor gaat het document management systeem (DMS) iManage Work in gebruik nemen als onderdeel van de door Xinno geleverde en beheerde online werkomgeving.

Cloud

De cloud omgeving van Xinno sluit aan bij de Nederlandse orde van advocaten (NOvA) gepubliceerde handboek. Ook is de cloud omgeving voorbereid op technologische ontwikkelingen zoals de KEI koppeling voor communicatie met de rechtbank.

iManage Work

Met iManage Work kan Tomlow Advocaten ongestructureerde informatie verwerken, denk aan onder andere e-mail, audio, tekst, webpagina’s. De tools zijn krachtig in het beheren en analyseren van gestructureerde informatie. Het biedt unieke kansen voor advocatenkantoren zoals Tomlow Advocaten die het meeste uit eigen data willen halen.

DotOffice

In de DotOffice oplossing wordt de opmaak volledig van de inhoud gescheiden, met als groot pluspunt dat de huisstijl overal binnen Tomlow Advocaten uniform en eenduidig wordt uitgedragen. Slechts de opmaak wordt vastgelegd in het sjabloon. Hiermee wordt een enorme reductie van het aantal sjablonen binnen de organisatie gerealiseerd en het dagelijks beheer teruggebracht.

Voor meer informatie: www.tomlow-advocaten.nl

 

Deel dit artikel