Hockeysticks en Antwerpse frieten

Op 13 april was het eindelijk zover. Het was tijd voor het eerste trainingskamp van hockeyvereniging Myra dat plaatsvond in Antwerpen. Wat heeft Xinno met Myra te maken, vraagt u zich nu waarschijnlijk af?

Sportliefhebbers

Het trainingskamp vond plaats om eens op een andere manier te kijken of de prestaties naar een hoger niveau konden worden getild. Een team van 16 jongens speelde op internationaal niveau drie vriendschappelijke wedstrijden. Door met andere clubs te trainen, ervoer het team wedstrijden op een andere manier. Het team van de jongens A1 heeft een keer gelijk gespeeld, een keer gewonnen en een keer verloren. Het weekend was een groot succes en werd natuurlijk afgesloten met heerlijke Antwerpse frieten.

Xinno wil graag bijdragen aan een gezondere samenleving en hecht waarde aan sport vanwege de gezonde competitiviteit, teamwork en positiviteit.

Over hockeyvereniging Myra

Myra is een mooie club met bijna 1500 leden. Een sportvereniging waar plezier, prestatie en respect hand in hand gaan. Plezier op en rondom het veld, prestatie op elk niveau: van topteams actief in de hogere regionen tot aan G-hockey voor leden met een beperking en altijd met respect voor elkaar en de tegenstander.

 

Deel dit artikel