Jubileumreis: Xinno naar Valencia 2019

Het zal u niet zijn ontgaan: dit jaar vieren wij het 10-jarig jubileum van Xinno. Ter ere van deze gelegenheid vlogen wij in de vroege ochtend van Hemelvaart met 12 man sterk naar Spanje, waar wij 3 dagen een leuk en druk dagprogramma hadden. Onze dagen waren gevuld met gevarieerde teambuildingactiviteiten om zowel onze kennis te vergroten als onze vaardigheden te verbeteren.

Maar Xinno zou Xinno niet zijn als er geen ruimte was voor plezier!  Lees hier alles over ons 3-daagse avontuur:

Reisverslag

Dag 1

Na een vroege vlucht die ongeveer 2 uur duurde, werden wij ontvangen door onze gids. Deze bracht ons per bus naar een lokaal restaurant, Lluna de Valencia, om daar typische Valenciaanse lunch (almuerzo) te proeven. Hier toonde het team van Xinno aan Michiel en Ramón een trailer van de video die later op de dag privé aan hen zou worden gepresenteerd. Deze video bevatte felicitaties, wensen en groeten van familie, vrienden en relaties. Het bekijken van de video werd een emotioneel moment waarin Michiel en Ramón beseften dat veel mensen hun avontuur hebben meebeleefd en de groei en ambitie hebben ondersteund en toegejuicht.Xinno_Lluna_de_Valancia_2019

Daarna was het tijd om naar het hotel te gaan. Een mooi en sfeervol hotel, uitstekend gelegen in het oude centrum van El Carmen. We moesten snel weer door, want we begonnen met een bijzonder actief stadspel: een leuke manier van teambuilding. Naast een uitgebreide tour door het centrum waar we kennis hebben gemaakt met de cultuur van de Valencianen, werden wij ook flink aan het werk gezet! We werden in groepen verdeeld en moesten binnen een bepaalde tijd verschillende actieve opdrachten uitvoeren en door een goede samenwerking in teamverband antwoorden verzamelen. Het winnende team kreeg een fles met een lokaal aperitiefje.

In de avond nam een gezellige gids ons mee naar de beste lokale tapasrestaurants, waar wij door een heerlijke tapastour mochten proeven van allerlei Valenciaanse tapas.

Xinno - Tapas Valencia 2019

Dag 2

Na een goede nachtrust begonnen wij onze tweede dag met een actieve fietstour door de stad. Een vriendelijke gids vertelde ons alles over de cultuur, de architectuur en de gebruiken van de Valencianen. We lunchten nabij het strand bij een van de beste paellarestaurants. Een zeer uitgebreide en vooral smakelijke lunch, geserveerd in 2 enorm grote paellapannen. Wij hebben erg genoten van deze Spaanse lekkernij. Na de fietstocht stond er wat vrije tijd op de agenda. Een deel van ons besloot om wat vrije tijd door te brengen op het mooie strand, terwijl de rest terugfietste naar de stad om zich daar te vermaken. In de avond verzamelden wij ons om te gaan dineren, maar na zo’n flinke lunch hadden we genoeg aan wat kleinere Spaanse hapjes.

Xinno - Paella Valencia 2019

Dag 3

De laatste volle dag in Valencia ging een aantal ‘nautische mijlen te ver’. Op een mooi zeilschip voeren wij de zee op om met, tja, wel wat gebrek aan zeebenen, stil te staan bij de start van Xinno: hoe het bedrijf is opgericht, waar we vandaan zijn gekomen en wat onze visie voor de toekomst is. En nog belangrijker: hoe gaan wij de toekomst tegemoet, met welke missie en met welke ambities? Het was een leuke maar vooral inspirerende boottocht die voor verbondenheid zorgde omdat alle neuzen dezelfde richting op wezen: volle kracht vooruit!

Xinno - Boot Valencia 2019

In de middag was het tijd voor actie!

Op waterscooters voeren wij de zee op om te racen. Na een wilde ervaring met een aantal spannende momenten, was het tijd om rustig bij te komen in een lokale beach-club. Onder het genot van een drankje sloot het team de 3-daagse reis gezamenlijk af.

Xinno - Waterscooters Valencia 2019

Relatieborrel!

In het kader van ons jubileum organiseren wij na de zomervakantie een gezellige borrel voor al onze klanten en relaties. We willen kort terugblikken op de start van Xinno, onze visie voor de komende jaren met u delen en natuurlijk samen proosten op de volgende 10 jaar!

 

 

Deel dit artikel