Nieuws – VUmc – ''With A Touch of White''

Op woensdag 28 maart 2018 wordt wederom het “With A Touch of White” event voor de kinderoncologie van het VUmc georganiseerd.

Het jaarlijkse liefdadigheidsdiner is een initiatief van Rotaryclub Amsterdam-Spinoza en het Comité VUmc-CCA Children en weet een brede verzameling aan veilingitems beschikbaar te stellen door hulp van sponsors, artiesten, vrijwilligers en leden. VUmc doet al ruim 40 jaar onderzoek naar kinderkanker.

Doel

Het doel van VONK is om een bijdrage te leveren aan een wereld waarin de kinderen met een levensbedreigende ziekte een betere kans krijgen op een gelukkig leven. Xinno vindt het een belangrijk doel en heeft zich daarom verbonden aan VONK. Elk jaar stelt Xinno een tafel beschikbaar aan een variërend gezelschap van relaties. Op deze manier hoopt Xinno een steentje bij te dragen aan de strijd tegen deze ziekte.

Wil u het jaarlijkse liefdadigheidsdiner van VUmc Onderzoek naar Kinderkanker ook een keer bijwonen of een financiële bijdrage leveren? Klik hier en kijk hoe u kunt helpen.

Over VONK

VONK draagt al meer dan 25 jaar bij aan de gestegen overlevingskansen van kinderen met kanker. Toch is kinderkanker nog steeds de meest dodelijke ziekte bij kinderen in Europa. Daarom streeft VONK naar meer dan 95% kans op genezing.

 

Deel dit artikel