Xinno viert 9-jarig jubileum

Vrijdag 23 maart 2018

Voorafgaand aan Xinno zijn de oprichters Michiel van Delden en Ramón van den Heuvel in 2007 XitMent gestart. XitMent was een adviesbureau gericht op de top 50 advocatenkantoren en adviseerde in de IT infrastructuur en IT gerelateerde diensten. Vóór de oprichting van XitMent hadden de heren al jaren ervaring in de advocatuur bij één van de top 30 kantoren te Amsterdam. In 2009 richtten de zakenpartners Xinno op en boden de advocatuur een hosted omgeving in de cloud: de ultieme beveiligde online werkplekken.

Een schaalbare IT oplossing voor de kleinere en middelgrote advocatenkantoren. Dit werd verder uitgebreid met de ”best-of-breed” software oplossingen die gericht zijn op de behoeftes en bedrijfsprocessen van de advocatuur.​

De toekomst

Tot op de dag van vandaag zijn de directeuren uiterst gemotiveerd om de advocatuur te ondersteunen in hun werkprocessen. ”Wij zien nog zoveel behoefte binnen de advocatuur om efficiënter en veiliger te werken.
Wij zijn bezig met het uitbreiden van ons Nederlandse datacenter waardoor er nog meer capaciteit beschikbaar is voor de groeiende klantportfolio. De omgeving is dan voorbereid op toekomstige ontwikkelingen en veiligheidseisen’’, aldus Ramón van den Heuvel. ”Onze huidige klanten breiden hun diensten bij ons steeds meer uit en ook de nieuwe klanten lijken ons steeds vaker te vinden.’’

De advocatuur: ons vakgebied

Het 9-jarig jubileum is voor Xinno ook aanleiding om terug te blikken op de jarenlange samenwerking met de advocatuur. ”Ik kan mij nog een tijd herinneren dat de cloud als IT oplossing voor de advocatuur onbekend was. Wij hebben veel gesproken over deze IT ontwikkeling.” zegt Michiel van Delden. ”Juridische professionals zijn vakmensen met wie wij goed kunnen schakelen. Ze denken snel, zijn scherp en gaan proactief te werk. Het is fijn dat ze snel kunnen schakelen naar het niveau als je de diepte in wilt. Een prettige groep mensen om mee te sparren. Ze werken nauwkeurig, ze leveren kwaliteit en verwachten dit ook van jou als leverancier.’’ zegt Ramón van den Heuvel.

Het merk Xinno

Het doel is om het merk Xinno verder uit te bouwen. De herkenning en beeldvorming zijn belangrijke beslissingsfactoren. Als een juridisch professional in de Xinno omgeving werkt dan werkt hij of zij flexibel en veilig. Werk zorgeloos. Overal. Altijd. Xinno gaat nu voor meer zichtbaarheid, meer communicatie, meer aanwezigheid. Om u te laten zien: wij zijn er voor u.

Wij kijken met veel vertrouwen naar de toekomst.

 

Deel dit artikel