Wij delen graag onze beste productiviteitstools met u:

DotOffice

Hebt u wel eens bijgehouden hoe lang u bezig bent met het opmaken van een document conform de huisstijl van uw kantoor? Als het gaat om het samenstellen van een document, waarbij teksten uit verschillende bronnen komen – en er dus veel geknipt en geplakt wordt – kan het rechttrekken veel tijd (en irritatie) kosten. Met de huisstijlbewakingssoftware van DotOffice doet u dat razendsnel en met één druk op de knop. Effectief, snel en vooral … zonder irritatie.

iManage Work 10

Hoe houdt u uw dossiers op dit moment compleet? Slepen, opslaan, verschuiven van e-mails, documenten en juridische stukken: het is belangrijk dat uw dossiers compleet en overzichtelijk zijn. Snel iets vinden is áltijd het doel.
Met een document management systeem als iManage wordt u optimaal ondersteund in uw werkzaamheden en hebt u te allen tijden een compleet digitaal dossier dat overzichtelijk is. Vanaf een centrale plek, gemakkelijk tot stand te brengen en gemakkelijk te behouden.
iManage is naadloos geïntegreerd met Microsoft Office – met name Microsoft Outlook – daarom is deze oplossing erg laagdrempelig en zeer gebruikersvriendelijk. iManage is niet voor niets het meest gebruikte DMS pakket door advocaten.

Thuiswerkoplossing

Met de thuiswerkoplossing van Xinno kunt u via een internetverbinding overal ter wereld, vanaf een willekeurige computer, thin client, laptop of tablet veilig inloggen op uw Xinno Hosted Desktop. Ongeacht welk besturingssysteem (Windows of Mac OS) u gebruikt.

  • Veilig, door middel van een two-factor authenticatiebeveiliging, zoals u deze kent van uw bank.
  • U bent flexibel, doordat u vanaf elk apparaat kunt inloggen, waar u ook bent.
  • Het is eenvoudig, met behulp van cliëntsoftware, óf zonder software via uw favoriete internetbrowser.

Een extraatje: sneller werken door MailStore

Mailstore is een e-mail archiefoplossing met zeer krachtige zoekfunctionaliteiten en biedt dé oplossing voor een overvolle inbox. U ervaart geen vertraging meer in Microsoft Outlook door een te volle mailbox.

Het heeft snelle zoekfunctionaliteiten, voor het vinden van e-mails op onderwerp, inhoud of bijlagen. Ook complexe zoekopdrachten kunnen worden gegeven voor e-mails op basis van tekstinhoud, datum of grootte van een e-mail. Mailstore kan automatisch mappen en e-mail synchroniseren.

  • 50 GB opslagcapaciteit per gebruiker ten behoeve van gegevensopslag (fair use).
  • Volledig geïntegreerd in Microsoft Outlook.

Nog even de voordelen van deze productiviteitstools op rij?

Geen probleem.

  • Uw eigen performance is sneller en efficiënter dan ooit.
  • De gebruikerservaring van deze tools is modern en de tools hebben een prettige look-and-feel.
  • Uw werkbeleving is nóg aangenamer!

Hebt u vragen?

Bent u geïnteresseerd in onze tools die uw productiviteit verhogen?
Neem contact op met sales@xinno.nl of op het nummer 020 – 242 0800 optie 2 en vraag naar de mogelijheden.

Wij helpen u graag verder!

 

Deel dit artikel