Amsterdam, 23 maart 2020 – Xinno heeft ZIVVER als partner aan zich verbonden. De ‘triple safe technologie’ van het bedrijf heeft de afgelopen jaren veel aandacht getrokken door de implementatie van Veilig Mailen voor de Rechtspraak en het Openbaar Ministerie 

Volgens ZIVVER is e-mail nog steeds het meest gebruikte communicatiemiddel in de advocatuur. Dit terwijl ‘gewone’ e-mail niet kan voldoen aan de eisen die privacywetgeving aan gevoelige informatie stelt. E-mail vormt de grootste bron van datalekken, vooral door verkeerd geadresseerde e-mails; in 2019 63% van de 27.000 gemelde datalekken. ZIVVER helpt datalekken te voorkomen door medewerkers te informeren over mogelijke verkeerde ontvangers en onbedoelde inhoud.
Daarnaast worden berichten en bijlagen op de sterkst mogelijke manier versleuteld en waarborgt de oplossing sterke authenticatie van gebruikers en ontvangers, bijvoorbeeld door het automatisch sturen van een verificatiecode per SMS aan een ontvanger. De gebruiksvriendelijke oplossing integreert naadloos in Microsoft. ZIVVER voldoet aan de AVG, ISO27001/2, NTA 7516 en NEN7510. Doordat ZIVVER als onderdeel van de online werkplek bij Xinno wordt aangeboden, kunnen klanten van Xinno op een veilige en makkelijke manier communiceren met hun cliënten.

Ramón van den Heuvel, directeur Xinno: „Door de jaren heen hebben wij zorgvuldig onze partnerportfolio opgebouwd waardoor we werken met kwalitatief hoogwaardige partners. Met de oplossingen van ZIVVER op het gebied van veilig berichten versturen en veilig bestanden delen, voegen wij een belangrijke ondersteuning toe aan de digitale veiligheid van onze klanten en diens cliënten.”

Over ZIVVER

ZIVVER, het platform dat inmiddels 2500 bedrijven in Nederland helpt veilig te communiceren, is in 2015 opgericht vanuit de filosofie dat professionals drie belangrijke behoeften hebben: gebruiksvriendelijkheid, controle en veiligheid. ZIVVER voldoet met haar product aan deze drie behoeften, die ieder even belangrijk zijn.
In vergelijking met bestaande oplossingen is de basisaanpak van ZIVVER uniek: de oplossing voorkomt menselijke fouten bij het verzenden van gevoelige gegevens, voorkomt toegang door hackers of derden en stelt gebruikers in staat berichten in te trekken en automatisch fouten te melden. Hierdoor behouden gebruikers de controle voor, tijdens en na het delen van informatie. ZIVVER noemt dat Triple Safe.

Voor meer informatie: www.zivver.com

Over Xinno

Xinno levert aan meer dan 1700 professionals makkelijk te gebruiken online werkplekken in de cloud. De online werkplekken zijn eenvoudig uit te breiden met alle gewenste branche specifieke programma’s. De cloud omgeving van Xinno helpt de advocatuur om eenvoudig overal, altijd en vanaf ieder apparaat bereikbaar te zijn.
Vanuit de rechtbank, kantoor of vanaf een lunchafspraak. Professionals werken overal precies zoals ze op kantoor gewend zijn.

Werk zorgeloos. Overal. Altijd.

Voor meer informatie: www.xinno.nl

Noot aan de redactie:

Neem voor meer informatie contact op met:

Mw. C. Patrick
Marketing communicatie coördinator
Telefoonnummer: 020 – 242 0800
E-mailadres: cpatrick@xinno.nl

Dhr. Noud van Alem
VP marketing, ZIVVER
Telefoonnummer: 085 – 016 0555
E-mailadres: noud.vanalem@zivver.com

 

 

 

Deel dit artikel