Het is vanzelfsprekend om als kantoor altijd op de hoogte te zijn van de laatste wet- en regelgevingen. Dit geldt zeker voor De Roos Advocaten uit Amsterdam. Dit kantoor met ruim 50 medewerkers in dienst, richt zich op het ondersteunen van cliënten die aan het voorfront van innovatie actief zijn voor start-ups en scale-ups.

Met name deze cliënten hebben behoeften aan de volledigheid van gegevens, om binnen de kaders van bestaande- en nieuwe wetgevingen, constant het businessmodel te vernieuwen. De Roos Advocaten koos daarom voor een nieuw cloud gebaseerd Document Management System (DMS) van NetDocuments, geleverd door Xinno. Hiermee beschikt het kantoor altijd en overal over up-to-date juridische gegevens.

De DMS-markt verkennen

De Roos Advocaten zocht een nieuw DMS om de continuïteit binnen dit aldoor groeiende kantoor te kunnen waarborgen. Martijn van Boxel, CFO & CTO van De Roos Advocaten licht dit toe: “Het delen van informatie binnen een advocatenkantoor is van essentieel belang. Door de groei van ons kantoor was het noodzakelijk een goed DMS te implementeren, zodat deze informatie op een eenvoudige manier gedeeld en opgeslagen kan blijven worden.

We hebben hierbij voor NetDocuments gekozen vanwege de goede zoekfuncties, de eenvoudige manier van documenteren van e-mails en stukken, en de interface met Legalsense. In vergelijking met andere DMS-providers voor advocatenkantoren, is NetDocuments ook beter toegankelijk voor onze MacBook gebruikers.”

 

 

Altijd up to date met DMS NetDocuments

Ramon van den Heuvel, Managing Director van Xinno, legt uit waarom de keuze voor NetDocuments een logische keuze was voor dit kantoor: “De Roos Advocaten heeft door de keuze voor dit DMS altijd, overal ter wereld, toegang tot de data in het DMS. Daarbij zijn privacy en beveiliging uiteraard gewaarborgd. Behalve dat de advocaten van het kantoor overal bij hun stukken kunnen, kunnen ze ook altijd rekenen op de laatste versie van de DMS software. Ze gebruiken hun webbrowser voor toegang tot de data en krijgen daarbij altijd een up to date versie van de omgeving te zien. Zo hebben ze dus niet alleen altijd de laatste versie van hun stukken, maar ook van het DMS zelf.”

Regulier onderhoud

Door voor een cloud gebaseerd DMS te kiezen, hoeft het kantoor zelf niet meer om te kijken naar het uitvoeren van updates, patches of ander onderhoudswerk. Alles wordt door NetDocuments en Xinno geregeld. Ramon vervolgt: “We zien dat op het gebied van DMS software bijna ieder kantoor dat wij hier nu over adviseren, de vrijheid en het gemak van de cloud omarmt, met NetDocuments als betrouwbare partner voor de juiste waarborging op het gebied van privacy en beveiliging van de data.”

Hebt u vragen?

netdocuments logo

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van NetDocuments als DMS voor uw kantoor?
Neem contact op met sales@xinno.nl of op het nummer 020 – 242 0800 optie 2 en vraag naar de mogelijheden.

Wij helpen u graag verder! 

Deel dit artikel