Amsterdam, 15 september 2020 – Vanaf heden ontzorgt Xinno Certa op het gebied van IT (IT-infrastructuur, systeembeheer en gebruikersondersteuning). Door een door Xinno gefaciliteerde cloudoplossing voorziet het advocatenkantoor zijn medewerkers van een veilige en stabiele IT- infrastructuur.

Seerp Gratama van Certa: „Eén van de partners introduceerde Xinno. We zochten een snellere en stabiele IT-omgeving met minder haperingen. Na een aantal prettige gesprekken met meerdere IT-partijen, bleek Xinno een serieuze gesprekspartner met goede referenties, verstand van zaken en gedegen ervaring binnen ons vakgebied. De laagdrempelige, snelle communicatie en een gunstige prijs maken dat wij hebben gekozen voor deze IT-leverancier.”

De IT-omgeving waarvan de 23 medewerkers gebruikmaken, is gebaseerd op een Windows-omgeving met remotedesktop-services en koppelingen met het documentmanagementsysteem van voorkeur.

De aanleiding voor de inventarisatie waren klachten omtrent vertragingen. Xinno levert een objectieve inventarisatie van de bestaande situatie, benoemt eventuele complicaties en geeft mogelijke oplossingsroutes aan. Zo ook bij Certa. Veel kantoren gebruiken dit adviestraject als nulmeting, waarna stappen kunnen worden gezet om verbeterpunten op het gebied van IT door te voeren.

„Onze gebruikersvragen worden snel opgelost en op een prettige manier afgehandeld door de Servicedesk. Het werkt, het is sneller en er zijn veel minder haperingen”.

Voor Xinno betekent de nieuwe samenwerking een waardevolle aanvulling op het huidige klantenportfolio. Met een focus op de advocatuur biedt Xinno al ruim 10 jaar IT-oplossingen aan en Certa is een mooie aanvulling op het portfolio.

„Certa voelt aan als een klant die écht bij ons past. Wij weten dat wij dit kantoor op de juiste manier kunnen bedienen: wij kunnen de gewenste oplossingen leveren en weten dat zij er oprecht baat bij hebben”, zegt R. van den Heuvel, directeur bij Xinno.

Over Certa

Het advocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam en Bussum, is een kantoor van betrokken en gedreven professionals, waar de belangen van cliënten en het plezier in het vak voorop staan.
De focus ligt op vastgoedrecht, ondernemingsrecht/insolventie, aansprakelijkheid-/verzekeringsrecht, arbeidsrecht en incasso. De lijnen zijn kort en door een persoonlijke aanpak is de samenwerking met de cliënt en elkaar optimaal. Het kantoor staat voor goed juridisch advies en een pragmatische aanpak. Geen gecompliceerde, met jargon gevulde adviezen, maar praktische
to the point oplossingen waar cliënten direct iets mee kunnen. Omdat je verder wilt.

Voor meer informatie: www.certa.nl

Over XINNO

Xinno levert aan meer dan 1700 professionals makkelijk te gebruiken online werkplekken in de cloud. De online werkplekken zijn eenvoudig uit te breiden met alle gewenste branchespecifieke programma’s.
De cloud-omgeving van Xinno helpt de advocatuur om eenvoudig overal, altijd en vanaf ieder apparaat bereikbaar te zijn. Vanuit de rechtbank, kantoor of vanaf een lunchafspraak. Professionals werken overal precies zoals ze op kantoor gewend zijn. Werk zorgeloos. Overal. Altijd.

Voor meer informatie: www.xinno.nl

Hebt u vragen?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om op een veilige manier overal bereikbaar te kunnen zijn tegen een vast bedrag per maand?
Neem contact op met sales@xinno.nl of op het nummer 020 – 242 0800 optie 2 en vraag naar de mogelijheden.

Wij helpen u graag verder!

 

Deel dit artikel