SOLV Advocaten is gespecialiseerd in technologie, media en communicatie: TMC. SOLV is het eerste Nederlandse advocatenkantoor dat zich op deze niche is gaan richten. Door de focus en jarenlange ervaring loopt het kantoor voorop met juridische oplossingen binnen praktijkgebieden. SOLV Advocaten biedt persoonlijke service met het doel bestendige relaties met cliënten op te bouwen.

Het doel van SOLV Advocaten

‘’Wij hadden een oude server in een klein hok met een airco staan. Wij wilden onze IT gewoon ‘’state-of-the-art’’ hebben.
Wij vinden het belangrijk dat een partij mee kan denken met jou als klant en ervoor zorgt dat je voor een aantal jaar het weer gewoon op orde hebt en dat je in ontwikkeling met je tijd mee gaat.’’, aldus mr. Menno Weij, SOLV advocaten.

De zoektocht

„We misten pro-activiteit in onze IT ontwikkeling. Wij wilden iemand die goed nadenkt over waar de behoefte binnen de advocatuur ligt, die daar al op vooruit loopt en verder denkt. Een partij die out-of-the-box durft te denken over wat het ons als klant kan bieden”.  „Xinno is kundig, klantgericht, bereid en doet graag moeite. Ze werken overzichtelijk en de service is erg goed.

De oplossing

Xinno biedt in de basis een hosting desktop aan in de cloud. Een shared cloud biedt alle voordelen van hosting: zorgeloos gebruik maken van maximale beschikbaarheid en flexibiliteit in schaalbaarheid. De daadwerkelijke migratie gebeurt in een weekend. Shared hosting biedt SOLV in de basis een gedeelde virtuele Microsoft netwerkomgeving met eigen remote desktop servers, ondergebracht in een professioneel uitgerust datacentrum in Nederland. Door middel van een beproefde inrichting worden klanten hermetisch van elkaar gescheiden en kunnen de hoge kosten van een professionele IT infrastructuur bijzonder laag worden gehouden, doordat deze worden verdeeld over vele gebruikers.

De basis omgeving

Werken in de Windows 10 omgeving van Xinno met Office 2016 erbij zorgt voor krachtige en snellere performance. De cloud verhoogt productiviteit van het kantoor doordat de toegewezen medewerkers overal toegang hebben tot alle dossiers en werken in de vertrouwde Windows omgeving op een kostenefficiënte manier.

iManage Work (document management systeem)

In de basis toont Imanage op consistente wijze voor het hele kantoor zowel dossier gerelateerde e-mails als documenten op één centrale locatie. Verzonden e-mails, de verzonden e-mails van collega’s en alle documenten inzake het dossier zijn daardoor voor iedereen op een eenduidige en gestructureerde wijze toegankelijk, uiteraard mits men hiervoor de rechten heeft. Daarnaast beschikt iManage over een zeer krachtige zoekmachine voor zoekopdrachten op basis van zowel ‘full text’ als op meta data (informatie) van alle bestanden. Tezamen met de consistente inrichting van het systeem vormt deze oplossing voor veel advocatenkantoren die iManage gebruiken de basis voor effectief kennismanagement.

Thuiswerkoplossing

Buiten kantoor faciliteert Xinno een de meest geavanceerde vaste SSL VPN verbinding tussen uw laptop en het datacenter. Zo werkt u ook vanaf andere locaties veilig verder aan documentatie, rapporten en wisselt u vertrouwelijk gegevens uit. Deze verbinding wordt tot stand gebracht door middel van een ‘’two – factor’’ authenticatie: u werkt met een pincode en eenmalige inlogcode. Alle bestanden blijven in het datacenter, óók als er wordt gewerkt op kantoor of vanuit huis. Tussen de online werkplekken en het datacenter wordt op een beveiligde wijze, uitsluitend beeldscherm-, toetsenbord- en muisinformatie verzonden. Diefstal, verlies of defect raken van de computer of laptop heeft hierdoor geen invloed op uw data. Want uw bestanden worden op een centrale plek gemaakt, geopend, opgeslagen, bewerkt en geraadpleegd. U laat vanaf welke locatie u ook werkt, nergens een tijdelijke digitale opslagplaats of andere digitale sporen achter.

Het Xinno DNA

,,Ze denken ongelooflijk goed na over waar de behoefte in de advocatuur ligt en durven ook out-of-the-box te denken. Ik denk dat zij daar in gedachten echt wel heel veel verder in zijn. Dat is wat ik prettig vind van Xinno. Dat is ook wat je van een leverancier mag verwachten en die verwachting maken ze meer dan waar. Ze vragen je: ,,Wil je misschien ook deze of die functionaliteit? En daar zoeken ze vervolgens samenwerkende partijen voor. Dus ze gaan mee in de ontwikkelingen en lopen daarin voorop. Dat is denk ik de kracht van Xinno.’’

Hebt u vragen?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om op een veilige manier overal bereikbaar te kunnen zijn tegen een vast bedrag per maand?
Neem contact op met sales@xinno.nl of op het nummer 020 – 242 0800 optie 2 en vraag naar de mogelijheden.

Wij helpen u graag verder!

Deel dit artikel