Met ruim 13 jaar ervaring in IT oplossingen voor de advocatuur begrijpt XINNO als geen ander het belang van beveiliging. De integriteit van uw gegevens moet altijd zeker zijn en de organisatie waar u uw gegevens onderbrengt moet hier goed mee omgaan. Wij besteden dan ook veel tijd aan de beveiliging van onze systemen en houden onszelf daarbij aan hoge eisen. Daarom zijn wij blij te kunnen melden dat XINNO onlangs voor het tweede jaar op rij de hercertificering voor ISO 27001 heeft weten te behalen.

Het belang van ISO 27001

De ISO 27001 certificering wordt op basis van een onafhankelijke audit toegekend aan organisaties die beveiliging serieus nemen. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de beveiliging van de eigen data en systemen, maar ook naar de beveiliging van, en werkprocessen die betrekking hebben op, van gegevens die klanten bij een dienstverlener als XINNO plaatsen.

Ramon van den Heuvel, Algemeen Directeur van XINNO: “Ik ben uiteraard zeer trots op onze ISO 27001 hercertificering. Het is het onafhankelijke bewijs dat klanten op ons kunnen vertrouwen als het gaat om het beheer en beveiliging van hun gegevens. We beseffen ons dat het beheer van de gegevens van onze klanten een grote verantwoordelijkheid is, daarom vinden wij het ook belangrijk dat we regelmatig onafhankelijk getoetst worden, en het ISO 27001 certificaat geeft klanten duidelijkheid over onze toewijding aan hun beveiliging.” 

Deel dit artikel